Cicle d'Arbres Monumentals

dv. 12 octubre 201810:0013:30
  • Activitat de natura
  • Rutes i sortides
  • Teatre i dansa

Cicle d'Arbres Monumentals
7, 12, 13 i 14 d'octubre.

El noguer de Llavaners, és un arbre declarat monumental al 2016. Està situat al municipi de Soriguera i s’hi té accés per un agradable camí des de la zona de Saverneda. Durant l’excursió de 45 min. ens acompanyarà un tècnic del Parc Natural.
La intervenció artística anirà a càrrec del moviment de l’Anna Rubio i del músic i compositor Solsonès Roger Mas. La ponència anirà a càrrec de José de Montes, expert en la geologia de la zona. Finalizarem l’acte amb una degustació de les galetes de nous de La Lionesa de Sort i licor de nous de Licors Portet de La Pobla de Segur.
Us recomanem porta aigua i roba còmode. En cas de tenir problemes de mobilitat contacteu-nos per informar-vos d’una possible alternativa.
Punt de trobada: Us esperem a les 11h. puntuals per iniciar la marxa a l’aparcament de l’àrea de Saverneda, agafeu la desviació des de la C13.

+info i inscripcions a http://arbre.dansanatura.com

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

652214161

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-10-12 10:00:00 2018-10-12 13:30:00 Europe/Madrid Cicle d'Arbres Monumentals Cicle d'Arbres Monumentals 7, 12, 13 i 14 d'octubre. El noguer de Llavaners, és un arbre declarat monumental al 2016. Està situat al municipi de Soriguera i s’hi té accés per un agradable camí des de la zona de Saverneda. Durant l’excursió de 45 min. ens acompanyarà un tècnic del Parc Natural. La intervenció artística anirà a càrrec del moviment de l’Anna Rubio i del músic i compositor Solsonès Roger Mas. La ponència anirà a càrrec de José de Montes, expert en la geologia de la zona. Finalizarem l’acte amb una degustació de les galetes de nous de La Lionesa de Sort i licor de nous de Licors Portet de La Pobla de Segur. Us recomanem porta aigua i roba còmode. En cas de tenir problemes de mobilitat contacteu-nos per informar-vos d’una possible alternativa. Punt de trobada: Us esperem a les 11h. puntuals per iniciar la marxa a l’aparcament de l’àrea de Saverneda, agafeu la desviació des de la C13. +info i inscripcions a http://arbre.dansanatura.com Alòs d'Isil

Inscrits

imatge de Anna Rubio i Llambí

Organitzadors

imatge de Anna Rubio i Llambí