Jornades "Arrela't Alt Pirineu i Aran"

ds. 17 octubre 2020
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Prepara el teu projecte per adaptar-lo amb èxit a una campanya de micro-mecenatge i aprèn de l’experiència de 4 casos reals! PLACES LIMITADES!

Programa i horari de la jornada:

  • 10h - Formació "Com afrontar amb èxit una campanya de micro-mecenatge"
  • 10.30h - Coneix 4 casos reals de campanyes de micro-mecenatge, de la mà dels seus protagonistes
  • 11.30h - Breu descans
  • 11.40h - Taller col·laboratiu "Dissenya la teva campanya de micro-mecenatge"
  • 13h - Fi de la jornada

Inscriu-te ara:

La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats.

Per a més informació consulteu el web del programa:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-10-17 00:00:00 2020-10-17 00:00:00 Europe/Madrid Jornades "Arrela't Alt Pirineu i Aran" Prepara el teu projecte per adaptar-lo amb èxit a una campanya de micro-mecenatge i aprèn de l’experiència de 4 casos reals! PLACES LIMITADES! Programa i horari de la jornada: 10h - Formació "Com afrontar amb èxit una campanya de micro-mecenatge" 10.30h - Coneix 4 casos reals de campanyes de micro-mecenatge, de la mà dels seus protagonistes 11.30h - Breu descans 11.40h - Taller col·laboratiu "Dissenya la teva campanya de micro-mecenatge" 13h - Fi de la jornada Inscriu-te ara: La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats. Per a més informació consulteu el web del programa: Alt Pirineu

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin