Jornada - networking "Arrela't ena Val d’Aran"

dv. 02 octubre 2020
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Són unes jornades virtuals per connectar amb altres persones com tu que tinguin una idea o projecte que vulguin fer realitat a través de formes de finançament col·lectiu (com el micro-mecenatge) i que puguin tenir un retorn social pel territori! PLACES LIMITADES!

Programa es jornades:

  • 17:00 ores: presentacion des jornades e des participants
  • 17:25ores: Formacion “Coma explicar era propòsta de valor deth tòn projècte”.
  • 18:20 ores: descans 10 menutes.
  • 18:30 ores: Talhèr practic “coma hèr eth videò pitch”.
  • 19:30 ores: Gravacion en dirècte deth tòn videò pitch.
  • 20:00 ores: Barrament des jornades.

Inscriu-te ara:

La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats.

Per a més informació consulteu el web del programa:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Val d'Aran

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-10-02 00:00:00 2020-10-02 00:00:00 Europe/Madrid Jornada - networking "Arrela't ena Val d’Aran" Són unes jornades virtuals per connectar amb altres persones com tu que tinguin una idea o projecte que vulguin fer realitat a través de formes de finançament col·lectiu (com el micro-mecenatge) i que puguin tenir un retorn social pel territori! PLACES LIMITADES! Programa es jornades: 17:00 ores: presentacion des jornades e des participants 17:25ores: Formacion “Coma explicar era propòsta de valor deth tòn projècte”. 18:20 ores: descans 10 menutes. 18:30 ores: Talhèr practic “coma hèr eth videò pitch”. 19:30 ores: Gravacion en dirècte deth tòn videò pitch. 20:00 ores: Barrament des jornades. Inscriu-te ara: La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats. Per a més informació consulteu el web del programa: Val d'Aran

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin