Jornada - networking "Arrela't al Pallars Sobirà"

ds. 26 setembre 2020
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Són unes jornades virtuals per connectar amb altres persones com tu, del Pallars Sobirà i voltants, que tinguin una idea o projecte que vulguin fer realitat a través de formes de finançament col·lectiu (com el micro-mecenatge) i que puguin tenir un retorn social pel territori! PLACES LIMITADES! TERMINI D'INSCRIPCIONS: DJ 24 DE SETEMBRE!!

Programa i horari de la jornada:

  • 10h - Presentació de la jornada i ronda ràpida de presentació dels participants
  • 10.30h - Formació: Identifica la proposta de valor del teu projecte i comunica’l en un Elevator Pitch
  • 12h - Breu descans
  • 12.15h - Taller pràctic: “Posa en pràctica el teu Elevator Pitch”
  • 13.30h - Fi de les jornades

Inscriu-te ara:

La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats.

Per a més informació consulteu el web del programa:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

973620999

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-09-26 00:00:00 2020-09-26 00:00:00 Europe/Madrid Jornada - networking "Arrela't al Pallars Sobirà" Són unes jornades virtuals per connectar amb altres persones com tu, del Pallars Sobirà i voltants, que tinguin una idea o projecte que vulguin fer realitat a través de formes de finançament col·lectiu (com el micro-mecenatge) i que puguin tenir un retorn social pel territori! PLACES LIMITADES! TERMINI D'INSCRIPCIONS: DJ 24 DE SETEMBRE!! Programa i horari de la jornada: 10h - Presentació de la jornada i ronda ràpida de presentació dels participants 10.30h - Formació: Identifica la proposta de valor del teu projecte i comunica’l en un Elevator Pitch 12h - Breu descans 12.15h - Taller pràctic: “Posa en pràctica el teu Elevator Pitch” 13.30h - Fi de les jornades Inscriu-te ara: La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats. Per a més informació consulteu el web del programa: Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin