Jornada - networking "Arrela't al Pallars Jussà"

dv. 09 octubre 2020
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Són unes jornades virtuals per connectar amb altres persones com tu que tinguin una idea o projecte que vulguin fer realitat a través de formes de finançament col·lectiu (com el micro-mecenatge) i que puguin tenir un retorn social pel territori! PLACES LIMITADES!

Programa i horari de la jornada:

  • 16h - Presentació de la jornada i ronda ràpida de presentació dels participants
  • 16.25h - Formació "Identifica i comunica la proposta de valor del teu projecte"
  • 17.25h - Breu descans
  • 17.30h - Taller pràctic de com explicar bé el teu projecte en 1 minut.
  • 18.30h - Taller de gravació online del teu video-peech

Inscriu-te ara:

La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats.

Per a més informació consulteu el web del programa:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Jussà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-10-09 00:00:00 2020-10-09 00:00:00 Europe/Madrid Jornada - networking "Arrela't al Pallars Jussà" Són unes jornades virtuals per connectar amb altres persones com tu que tinguin una idea o projecte que vulguin fer realitat a través de formes de finançament col·lectiu (com el micro-mecenatge) i que puguin tenir un retorn social pel territori! PLACES LIMITADES! Programa i horari de la jornada: 16h - Presentació de la jornada i ronda ràpida de presentació dels participants 16.25h - Formació "Identifica i comunica la proposta de valor del teu projecte" 17.25h - Breu descans 17.30h - Taller pràctic de com explicar bé el teu projecte en 1 minut. 18.30h - Taller de gravació online del teu video-peech Inscriu-te ara: La jornada s'emmarca en el programa d'activitats prèvies per inspirar i capacitar a qualsevol professional autònom, associació, cooperativa o petita empresa de l'Alt Pirineu a presentar el seu projecte a la convocatòria de finançament col·lectiu "Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran" prevista entre el 19 d'octubre i el 13 de desembre i on es pretén mobilitzar a través del micro-mecenatge més de 48.000€ a repartir entre fins a 6 projectes seleccionats. Per a més informació consulteu el web del programa: Pallars Jussà

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin