Instagram Live "Responem les teves preguntes sobre el Matchfunding"

dv. 04 desembre 202018:0018:30
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Sessió online “Responem les teves preguntes sobre el Matchfunding"

  • Darrera sessió: divendres 4 de desembre a les 18.30h a l'Instagram Live de @ArrelatAPiA a càrrec de Mariona de Waitala

Recordeu que ens podeu fer arribar els vostres dubtes, preguntes, comentaris, memòries al correu arrelat@fempirineu.cat

Et vas perdre les sessions anteriors?

Recupera-les ara al web.

Què és el Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran?

En resum és un altre manera de finançar el teu projecte per tots aquells que viviu a l'Alt Pirineu i Aran i teniu una idea o projecte que pugui tenir un retorn social al territori.

La convocatòria “Matchfunding Arrela’t” de l’Alt Pirineu i Aran és un fons públic que multiplicarà les aportacions que rebin els 6 projectes seleccionats amb les seves campanyes de micro-mecenatge a través de la plataforma Goteo.org amb fins a 4.000€!

Participar-hi és molt senzill! Només cal tenir un projecte que compleixi els requisits de participació i explicar bé la seva viabilitat i quins valors socials pel territori promou (consulteu les bases).

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-12-04 18:00:00 2020-12-04 18:30:00 Europe/Madrid Instagram Live "Responem les teves preguntes sobre el Matchfunding" Sessió online “Responem les teves preguntes sobre el Matchfunding" Darrera sessió: divendres 4 de desembre a les 18.30h a l'Instagram Live de @ArrelatAPiA a càrrec de Mariona de Waitala Recordeu que ens podeu fer arribar els vostres dubtes, preguntes, comentaris, memòries al correu arrelat@fempirineu.cat Et vas perdre les sessions anteriors? Recupera-les ara al web. Què és el Matchfunding Arrela't Alt Pirineu i Aran? En resum és un altre manera de finançar el teu projecte per tots aquells que viviu a l'Alt Pirineu i Aran i teniu una idea o projecte que pugui tenir un retorn social al territori. La convocatòria “Matchfunding Arrela’t” de l’Alt Pirineu i Aran és un fons públic que multiplicarà les aportacions que rebin els 6 projectes seleccionats amb les seves campanyes de micro-mecenatge a través de la plataforma Goteo.org amb fins a 4.000€! Participar-hi és molt senzill! Només cal tenir un projecte que compleixi els requisits de participació i explicar bé la seva viabilitat i quins valors socials pel territori promou (consulteu les bases). Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Admin