Xerrada informativa de la recollida porta a porta

dc. 11 març 201519:0020:30
  • Jornades i Xerrades

Vols saber com funcionarà la recollida porta a porta? Vine a la xerrada informativa oberta!

Dimecres 11 de març a les 7 de la tarda a l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort

Telèfon d’atenció a la ciutadania:

  • 609 028 572

Web informativa:

Al Pallars Sobirà canviem el model de recollida selectiva dels residus, afegint a les separacions actuals de vidre, envasos lleugers, paper i cartró, la recollida selectiva de la fracció orgànica (restes de menjar).

A més, a partir d’ara, a tots els nuclis de fons de vall, incloent Sort i la resta de nuclis del municipi, començarem a recollir les nostres deixalles selectivament porta a porta, incloent la fracció orgànica.

A la resta de la comarca, es continuarà amb el sistema actual renovant contenidors i disposant de compostadors comunitaris per a l’orgànica a tots els nuclis.

L’objectiu d’aquest canvi de model és millorar els resultats de la recollida en quantitat i qualitat, a més de poder tractar la fracció orgànica recollida a la pròpia comarca a la nova planta de compostatge que es construirà a Sort, amb menor cost i transport.

Organitzen la xerrada: Ajuntament de Sort · Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Amb el suport: Departament de Territori i Sostenibilitat · Agència de Residus de Catalunya ·Diputació de Lleida · Programa SCOW (Unió Europea) · Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona ·EcoVidrio · EcoEmbes · Novamont

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Afegeix al teu calendari 2015-03-11 19:00:00 2015-03-11 20:30:00 Europe/Madrid Xerrada informativa de la recollida porta a porta Vols saber com funcionarà la recollida porta a porta? Vine a la xerrada informativa oberta! Dimecres 11 de març a les 7 de la tarda a l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort Telèfon d’atenció a la ciutadania: 609 028 572 Web informativa: recicla.pallarssobira.cat Al Pallars Sobirà canviem el model de recollida selectiva dels residus, afegint a les separacions actuals de vidre, envasos lleugers, paper i cartró, la recollida selectiva de la fracció orgànica (restes de menjar). A més, a partir d’ara, a tots els nuclis de fons de vall, incloent Sort i la resta de nuclis del municipi, començarem a recollir les nostres deixalles selectivament porta a porta, incloent la fracció orgànica. A la resta de la comarca, es continuarà amb el sistema actual renovant contenidors i disposant de compostadors comunitaris per a l’orgànica a tots els nuclis. L’objectiu d’aquest canvi de model és millorar els resultats de la recollida en quantitat i qualitat, a més de poder tractar la fracció orgànica recollida a la pròpia comarca a la nova planta de compostatge que es construirà a Sort, amb menor cost i transport. Organitzen la xerrada: Ajuntament de Sort · Consell Comarcal del Pallars Sobirà Amb el suport: Departament de Territori i Sostenibilitat · Agència de Residus de Catalunya ·Diputació de Lleida · Programa SCOW (Unió Europea) · Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona ·EcoVidrio · EcoEmbes · Novamont Sort

Organitzadors

imatge de Admin