VOC - Mostra d'Audiovisual en Català

ds. 15 febrer 202017:3020:00
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Cinema i vídeo

Omnium Pallars i l'Ajuntament de Sort us conviden a la Mostra d'Audiovisual en Català VOC, un projecte impulsat per Omnium Cultural amb la finalitat d'estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

En les dues sessions del VOC, que tindran lloc dissabte 15 de febrer, a 2/4 de 6 de la tarda (17.30h), al Cinema Els Til·lers - entrada gratuïta, descans entre les dues sessions amb piscolabis - podreu gaudir de curtmetratges que destaquen per la seva qualitat, creativitat, emoció, reivindicació, conflicte, denúncia, repte, actualitat i molt més.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973620010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-02-15 17:30:00 2020-02-15 20:00:00 Europe/Madrid VOC - Mostra d'Audiovisual en Català Omnium Pallars i l'Ajuntament de Sort us conviden a la Mostra d'Audiovisual en Català VOC, un projecte impulsat per Omnium Cultural amb la finalitat d'estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. En les dues sessions del VOC, que tindran lloc dissabte 15 de febrer, a 2/4 de 6 de la tarda (17.30h), al Cinema Els Til·lers - entrada gratuïta, descans entre les dues sessions amb piscolabis - podreu gaudir de curtmetratges que destaquen per la seva qualitat, creativitat, emoció, reivindicació, conflicte, denúncia, repte, actualitat i molt més. SORT

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort