Sant Jordi 2020 al municipi de Sort

dc. 22 abril 202010:00
a
dj. 23 abril 202000:00
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Cultura tradicional
  • Literatura

Sant Jordi confinat, Sort engalanat

En previsió d’una diada de Sant Jordi diferent i atípica, enguany l’Ajuntament de Sort anima a tothom a engalanar amb roses roies, flors, llibres, dracs, cavallers, cavallereses… les vostres cases, finestres i balcons per donar la benvinguda a aquesta Diada tan senyalada i hem elaborat un poema amb molt d’amor, per animar-vos en aquest dia tan especial.

La setmana passada va sorgir la iniciativa de repartir dues flors per habitatge, la qual ha tingut una molt bona acollida, però si no tenim roses, ens les inventem! Si no podem sortir als carrers, engalanem els balcons per a que tots les veïnes i veïns del municipi de Sort en puguin gaudir!

 

- Podeu agafar diferents idees per fer roses, dracs o llibres amb materials reciclats a #TotsFemSantJordi i deixeu volar la vostra imaginació!

- Compartiu a les xarxes socials els vostres balcons de Sant Jordi amb #TotsFemSantJordi i #pallaresosacasa

 

Feliç Diada de Sant Jordi a tothom!

Organitza: Ajuntament de Sort

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

973 620 010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-04-22 10:00:00 2020-04-23 00:00:00 Europe/Madrid Sant Jordi 2020 al municipi de Sort Sant Jordi confinat, Sort engalanat En previsió d’una diada de Sant Jordi diferent i atípica, enguany l’Ajuntament de Sort anima a tothom a engalanar amb roses roies, flors, llibres, dracs, cavallers, cavallereses… les vostres cases, finestres i balcons per donar la benvinguda a aquesta Diada tan senyalada i hem elaborat un poema amb molt d’amor, per animar-vos en aquest dia tan especial. La setmana passada va sorgir la iniciativa de repartir dues flors per habitatge, la qual ha tingut una molt bona acollida, però si no tenim roses, ens les inventem! Si no podem sortir als carrers, engalanem els balcons per a que tots les veïnes i veïns del municipi de Sort en puguin gaudir!   - Podeu agafar diferents idees per fer roses, dracs o llibres amb materials reciclats a #TotsFemSantJordi i deixeu volar la vostra imaginació! - Compartiu a les xarxes socials els vostres balcons de Sant Jordi amb #TotsFemSantJordi i #pallaresosacasa   Feliç Diada de Sant Jordi a tothom! Organitza: Ajuntament de Sort Sort

Inscrits

Organitzadors