Presentació del llibre "Maria, guerra i pau"

dv. 09 agost 201919:0021:00
  • Literatura

L'Associació de Veïns de Seurí i l'editorial Gregal es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Maria, guerra i pau, de Josep de Moner, que tindrà lloc demà divendres, 9 d'agost, a 2/4 de 8 del vespre (19.30h), a l'Estudi de Seurí.

A l'acte hi intervindran Eva Tarragona, en representació de l'Associació de Veïns, Marta Alòs, escriptora i adoptada pels d'Altron, i Josep de Moner, autor i pallarès d'Olp.

Maria, guerra i pau és una història que sap emocionar, que ensenya, que té tots els ingredients d'una època, d'una gent, d'un país. I que trampeja el dramatisme que conté tot evitant que derivi en melodrama.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Saurí

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 620 010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-08-09 19:00:00 2019-08-09 21:00:00 Europe/Madrid Presentació del llibre "Maria, guerra i pau" L'Associació de Veïns de Seurí i l'editorial Gregal es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre Maria, guerra i pau, de Josep de Moner, que tindrà lloc demà divendres, 9 d'agost, a 2/4 de 8 del vespre (19.30h), a l'Estudi de Seurí. A l'acte hi intervindran Eva Tarragona, en representació de l'Associació de Veïns, Marta Alòs, escriptora i adoptada pels d'Altron, i Josep de Moner, autor i pallarès d'Olp. Maria, guerra i pau és una història que sap emocionar, que ensenya, que té tots els ingredients d'una època, d'una gent, d'un país. I que trampeja el dramatisme que conté tot evitant que derivi en melodrama. Seurí

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort