Presentació de l'Associació Judith Durano de Literatura Infantil sobre el Càncer

ds. 14 agost 202119:3021:00
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries

Ens complau convidar-vos a l'acte de presentació de l'Associació Judith Durano de Literatura Infantil sobre el Càncer i l'edició en català del llibre El desig d'Olívia, de Judith Durano i Carla Nieto, que tindrà lloc aquest dissabte, 14 d'agost, a 2/4 de 8 de la tarda (19.30h), al Castell dels Comtes del Pallars.

L'Associació Judith Durano de Literatura Infantil sobre el Càncer té per objectiu promoure el coneixement de la malaltia del càncer entre els nens, nenes i adolescents mitjançant la literatura, així com facilitar el suport i acompanyament de les persones malaltes i del seu entorn més immediat (amics, familiars, fills i cuidadores) durant aquest procés.

Esperem que ens acompanyeu, us agraïm el vostre interès.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Telèfon de contacte: 

973620010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-08-14 19:30:00 2021-08-14 21:00:00 Europe/Madrid Presentació de l'Associació Judith Durano de Literatura Infantil sobre el Càncer Ens complau convidar-vos a l'acte de presentació de l'Associació Judith Durano de Literatura Infantil sobre el Càncer i l'edició en català del llibre El desig d'Olívia, de Judith Durano i Carla Nieto, que tindrà lloc aquest dissabte, 14 d'agost, a 2/4 de 8 de la tarda (19.30h), al Castell dels Comtes del Pallars. L'Associació Judith Durano de Literatura Infantil sobre el Càncer té per objectiu promoure el coneixement de la malaltia del càncer entre els nens, nenes i adolescents mitjançant la literatura, així com facilitar el suport i acompanyament de les persones malaltes i del seu entorn més immediat (amics, familiars, fills i cuidadores) durant aquest procés. Esperem que ens acompanyeu, us agraïm el vostre interès. Sort

Inscrits

imatge de Ajuntament de Sort

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort