Inauguració de la piscina municipal de Sort

dv. 16 juny 201717:0018:00
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Esports

Ens plau especialment convidar-vos als actes d'inauguració de la piscina municipal de Sort a càrrec de l'Hble Sra. Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, que tindran lloc aquest divendres, 16 de juny, a les 5 de la tarda, al Pavelló d'Esports i recinte de la piscina municipal.

Alhora, us informem que aquest equipament entrarà en funcionament el proper 24 de juny, dia de Sant Joan, amb una jornada de portes obertes de 10 del matí a 8 del vespre.

L'equip de govern i el personal de l'Ajuntament de Sort ens sentim orgullosos de posar al vostre servei la piscina municipal, hi sou tots convidats, esperem que en gaudiu!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973620010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2017-06-16 17:00:00 2017-06-16 18:00:00 Europe/Madrid Inauguració de la piscina municipal de Sort Ens plau especialment convidar-vos als actes d'inauguració de la piscina municipal de Sort a càrrec de l'Hble Sra. Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, que tindran lloc aquest divendres, 16 de juny, a les 5 de la tarda, al Pavelló d'Esports i recinte de la piscina municipal. Alhora, us informem que aquest equipament entrarà en funcionament el proper 24 de juny, dia de Sant Joan, amb una jornada de portes obertes de 10 del matí a 8 del vespre. L'equip de govern i el personal de l'Ajuntament de Sort ens sentim orgullosos de posar al vostre servei la piscina municipal, hi sou tots convidats, esperem que en gaudiu! Sort

Organitzadors

imatge de Rosendo Manrique