Exposició "Dones i muntanyes en moviment"

dv. 06 desembre 2019
a
dg. 05 gener 2020
  • Exposicions

L'Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà i el Centre d'Art i Natura de Farrera us conviden a la inauguració de l'exposició Dones i muntanyes en moviment, que tindrà lloc aquest divendres, 6 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda (18.30h), a l'Arxiu Comarcal.

L'exposició Dones i muntanyes en moviment presenta il·lustracions, fotografies i un còmic que recullen diferents relats de dones ramaderes, pastores, formatgeres i artesanes de la llana del Pallars Sobirà; els seus rostres ens parlen dels seus sentirs i maneres de viure com dones pageses de l'alta muntanya al lalrg del temps.

Són dones pals de paller, qua guarden antics coneixements, que teixeixen noves relacions i que projectes innovacions socioeconòmiques, adaptant-se a una muntanya en moviment.

L'exposició es podrà visitar fins el 5 de gener de 2020, en els dies i horaris que podeu consultar a la nostra pàgina web.

https://sort.cat/exposicio-dones-i-muntanyes-en-moviment/

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 621 409

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-12-06 00:00:00 2020-01-05 00:00:00 Europe/Madrid Exposició "Dones i muntanyes en moviment" L'Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà i el Centre d'Art i Natura de Farrera us conviden a la inauguració de l'exposició Dones i muntanyes en moviment, que tindrà lloc aquest divendres, 6 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda (18.30h), a l'Arxiu Comarcal. L'exposició Dones i muntanyes en moviment presenta il·lustracions, fotografies i un còmic que recullen diferents relats de dones ramaderes, pastores, formatgeres i artesanes de la llana del Pallars Sobirà; els seus rostres ens parlen dels seus sentirs i maneres de viure com dones pageses de l'alta muntanya al lalrg del temps. Són dones pals de paller, qua guarden antics coneixements, que teixeixen noves relacions i que projectes innovacions socioeconòmiques, adaptant-se a una muntanya en moviment. L'exposició es podrà visitar fins el 5 de gener de 2020, en els dies i horaris que podeu consultar a la nostra pàgina web. https://sort.cat/exposicio-dones-i-muntanyes-en-moviment/ Sort

Inscrits

imatge de Ajuntament de Sort

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort