Espectacle poètico-musical "La mirada violeta"

ds. 07 desembre 201920:0021:00
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries

Aquest dissabte, 7 de desembre, a les 8 del vespre (20.00h), l'associació La Contra - Contrabandistes de Lletres us convida a l'espectacle poètico-musical La mirada violeta a càrrec de l'Aina Torres i la Meritxell Gené, que es durà a terme al Teatre Els Til·lers de Sort.

La cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres retraten dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig. Per què van escriure? Com les va condicionar el fet de ser dones? Un diàleg amb cançons, textos i poemes. Un homenatge a les dones de mirada violeta.

Aquesta activitat s'emmarca en el programa d'activitats Amb lletra i puny de dona, cicle literari d'autoria femenina i feminista, i és una proposta cultural i gratuïta adreçada a tots els públics, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sort i l'Institut Català de les Dones.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-12-07 20:00:00 2019-12-07 21:00:00 Europe/Madrid Espectacle poètico-musical "La mirada violeta" Aquest dissabte, 7 de desembre, a les 8 del vespre (20.00h), l'associació La Contra - Contrabandistes de Lletres us convida a l'espectacle poètico-musical La mirada violeta a càrrec de l'Aina Torres i la Meritxell Gené, que es durà a terme al Teatre Els Til·lers de Sort. La cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres retraten dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig. Per què van escriure? Com les va condicionar el fet de ser dones? Un diàleg amb cançons, textos i poemes. Un homenatge a les dones de mirada violeta. Aquesta activitat s'emmarca en el programa d'activitats Amb lletra i puny de dona, cicle literari d'autoria femenina i feminista, i és una proposta cultural i gratuïta adreçada a tots els públics, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sort i l'Institut Català de les Dones. Sort

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort