DOC DEL MES: "Honeyland"- POSPOSAT

dc. 22 abril 202020:0021:30
  • Cinema i vídeo

PROJECCIÓ POSPOSADA AMB MOTIU DE LA COVID-19
Esperem anunciar aviat la data prevista per la projecció del Documental del Mes "Honeyland"

 

Fitxa tècnica:

  • Direcció: Ljubomir Stefanov, Tamara Kotevska
  • Any: 2019
  • Idioma: VO en dialecte turc, subtitulat en castellà

Sinopsis:

En una regió remota i muntanyosa dels Balcans, Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d'abelles en unes cistelles fetes a mà que deixa amagades entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen, no s'esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç de amansarlas per poder extreure la mel i vendre-la a la ciutat més propera.

L'arribada d'una família nòmada amb la seva furgoneta atrotinada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de Hatidze i de les seves abelles. En un primer moment, els rep amb els braços oberts, oferint el seu afecte, la seva conyac i els seus consells d'apicultura. Però no passa molt temps abans que Hussein, el patriarca de la família nòmada, visualitzi l'oportunitat per posar en pràctica els seus interessos comercials amb la mel per poder alimentar els seus nens.

Tot i que l'arribada de la família proporciona companyia i alleujament a la solitud de Hatidze, també provoca un daltabaix en l'ordre natural de la zona i una amenaça als seus mitjans de supervivència. Un retrat colpidor que parla sobre la desaparició d'una forma de vida, i que evidencia el fràgil equilibri entre humanitat i natura a través de la mirada d'una dona resilient i extraordinària.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973620010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-04-22 20:00:00 2020-04-22 21:30:00 Europe/Madrid DOC DEL MES: "Honeyland"- POSPOSAT PROJECCIÓ POSPOSADA AMB MOTIU DE LA COVID-19 Esperem anunciar aviat la data prevista per la projecció del Documental del Mes "Honeyland"   Fitxa tècnica: Direcció: Ljubomir Stefanov, Tamara Kotevska Any: 2019 Idioma: VO en dialecte turc, subtitulat en castellà Sinopsis: En una regió remota i muntanyosa dels Balcans, Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d'abelles en unes cistelles fetes a mà que deixa amagades entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen, no s'esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç de amansarlas per poder extreure la mel i vendre-la a la ciutat més propera. L'arribada d'una família nòmada amb la seva furgoneta atrotinada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de Hatidze i de les seves abelles. En un primer moment, els rep amb els braços oberts, oferint el seu afecte, la seva conyac i els seus consells d'apicultura. Però no passa molt temps abans que Hussein, el patriarca de la família nòmada, visualitzi l'oportunitat per posar en pràctica els seus interessos comercials amb la mel per poder alimentar els seus nens. Tot i que l'arribada de la família proporciona companyia i alleujament a la solitud de Hatidze, també provoca un daltabaix en l'ordre natural de la zona i una amenaça als seus mitjans de supervivència. Un retrat colpidor que parla sobre la desaparició d'una forma de vida, i que evidencia el fràgil equilibri entre humanitat i natura a través de la mirada d'una dona resilient i extraordinària. Sort

Inscrits

imatge de Ajuntament de Sort

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort