DOC DEL MES: "Cachada" ONLINE I GRATÜIT

dc. 25 març 2020
a
dg. 05 abril 2020
  • Cinema i vídeo

Docs Barcelona i l'Ajuntament de Sort et donen l'oportunitat de gaudir del Documental del Mes de març "CACHADA" online i gratuïtament fins el 5 d'abril!

Davant la situació generada amb motiu de la Covid19 que ha suposat la suspensió temporal de tots els Docs del Mes programats per aquest mes, Docs Barcelona, ofereix l'oportunitat de disposar d'un link (amb contrasenya) per a tots aquells espectadors que vulguin gaudir del documental "CACHADA" des del sofàs de casa durant aquest confinament.

Els interessats en veure la pel·licula en streaming podeu emplenar el següent formulari i rebreu el link i contraseña d'accés al documental online i gratüit:

https://forms.gle/n2dYPG8JVjVUrTQo7

Recordeu que el link deixarà d’estar operatiu el diumenge 5 d’abril!

 

__________________________________________________________

Documental del Mes "CACHADA"

Fitxa tècnica:

  • Direcció: Marlén Viñayo
  • Any: 2019
  • Idioma: VO en castellà

Sinopsis:

El cicle de la violència és pervers, però la força de el teatre és més poderosa.

Cinc venedores ambulants del Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen sobre les seves vivències en els mercats i en les seves llars, fet que els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida.

A través d'aquest experiment liderat per la professora Egly Larreynaga, aquestes dones -Magaly, Magda, Ruth, Xilè i Wendy viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta. A través dels assajos, aquestes dones solteres i treballadores seran conscients que el cicle de la violència es reprodueix amb facilitat en ambients on els fills creixen sense haver assimilat el mal del passat.

Després de crear una petita companyia anomenada "La Cachada Teatro", accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a elles mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d'aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat esperançadora.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

973620010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-03-25 00:00:00 2020-04-05 00:00:00 Europe/Madrid DOC DEL MES: "Cachada" ONLINE I GRATÜIT Docs Barcelona i l'Ajuntament de Sort et donen l'oportunitat de gaudir del Documental del Mes de març "CACHADA" online i gratuïtament fins el 5 d'abril! Davant la situació generada amb motiu de la Covid19 que ha suposat la suspensió temporal de tots els Docs del Mes programats per aquest mes, Docs Barcelona, ofereix l'oportunitat de disposar d'un link (amb contrasenya) per a tots aquells espectadors que vulguin gaudir del documental "CACHADA" des del sofàs de casa durant aquest confinament. Els interessats en veure la pel·licula en streaming podeu emplenar el següent formulari i rebreu el link i contraseña d'accés al documental online i gratüit: https://forms.gle/n2dYPG8JVjVUrTQo7 Recordeu que el link deixarà d’estar operatiu el diumenge 5 d’abril!   __________________________________________________________ Documental del Mes "CACHADA" Fitxa tècnica: Direcció: Marlén Viñayo Any: 2019 Idioma: VO en castellà Sinopsis: El cicle de la violència és pervers, però la força de el teatre és més poderosa. Cinc venedores ambulants del Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen sobre les seves vivències en els mercats i en les seves llars, fet que els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida. A través d'aquest experiment liderat per la professora Egly Larreynaga, aquestes dones -Magaly, Magda, Ruth, Xilè i Wendy viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta. A través dels assajos, aquestes dones solteres i treballadores seran conscients que el cicle de la violència es reprodueix amb facilitat en ambients on els fills creixen sense haver assimilat el mal del passat. Després de crear una petita companyia anomenada "La Cachada Teatro", accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a elles mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d'aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat esperançadora. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Ajuntament de Sort

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort