Dia Mundial de la Salut Mental

ds. 12 octubre 201911:3015:30
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Gastronomia

El dissabte 12 d'octubre, al Parc del Riuet de Sort, vine a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental!

La Federació Salut Mental Catalunya, l'Associació Salut Mental Pallars i l'Ajuntament de Sort us convidem a participar en aquest dia festiu i reivindicatiu sota el lema Parlar i escoltar, salva vides! en el marc de l'Any de la Prevenció del Suïcidi.

A la nostra pàgina web trobareu el programa d'activitats previstes; recordeu que teniu fins el dia 4 d'octubre per inscriure-us al dinar popular en aquest enllaç.

 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

696 837 353

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-12 11:30:00 2019-10-12 15:30:00 Europe/Madrid Dia Mundial de la Salut Mental El dissabte 12 d'octubre, al Parc del Riuet de Sort, vine a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental! La Federació Salut Mental Catalunya, l'Associació Salut Mental Pallars i l'Ajuntament de Sort us convidem a participar en aquest dia festiu i reivindicatiu sota el lema Parlar i escoltar, salva vides! en el marc de l'Any de la Prevenció del Suïcidi. A la nostra pàgina web trobareu el programa d'activitats previstes; recordeu que teniu fins el dia 4 d'octubre per inscriure-us al dinar popular en aquest enllaç.   Sort

Organitzadors

imatge de Ajuntament de Sort