Cicle Gaudí de Cinema Català: "Petra"

dg. 17 febrer 201918:3020:15
  • Cinema i vídeo

El Cicle Gaudí té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercial, i a més vol donar visibilitat al talent i l'autoria catalana.

+ Preu estàndar: 4,5 €
+ Preu reduït: 3 € (jubilats, Carnet Jove i altres)
+ Promocions 2x1 (carnet subscriptor La Vanguardia, Segre i altres...)

La història

Petra és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual sempre li ha estat amagada. Jaume és un celebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu voltant. Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare.

La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel.

Només al final, una revelació inesperada permetrà que Petra i Lucas trobin junts un camí cap a la redempció.

 

 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 620 010

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-02-17 18:30:00 2019-02-17 20:15:00 Europe/Madrid Cicle Gaudí de Cinema Català: "Petra" El Cicle Gaudí té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercial, i a més vol donar visibilitat al talent i l'autoria catalana. + Preu estàndar: 4,5 € + Preu reduït: 3 € (jubilats, Carnet Jove i altres) + Promocions 2x1 (carnet subscriptor La Vanguardia, Segre i altres...) La història Petra és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual sempre li ha estat amagada. Jaume és un celebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu voltant. Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare. La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel. Només al final, una revelació inesperada permetrà que Petra i Lucas trobin junts un camí cap a la redempció.     Sort

Inscrits

Organitzadors