57è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

ds. 11 juliol 2020
a
dg. 19 juliol 2020
  • Esports

L’ajuntament de Sort i l’Associació Esportiva Pallars, com a organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu, han decidit ajornar el 57é Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa.
Aquesta decisió ha estat presa a conseqüència de la negativa de la Federació Catalana de Piragüisme i Real Federación Española de Piragüismo a autoritzar competicions oficials d’aquestes modalitats fins, com a mínim, al mes d’agost.
Les entitats organitzadores de l’esdeveniment preveuen poder-la realitzar en alguna altra data d’aquest mateix estiu i adaptant-ne el format.
Per a més informació contacteu amb l’Ajuntament de Sort a través del correu electrònic caiac@sort.cat

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 62 00 10
Afegeix al teu calendari 2020-07-11 00:00:00 2020-07-19 00:00:00 Europe/Madrid 57è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa L’ajuntament de Sort i l’Associació Esportiva Pallars, com a organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu, han decidit ajornar el 57é Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Aquesta decisió ha estat presa a conseqüència de la negativa de la Federació Catalana de Piragüisme i Real Federación Española de Piragüismo a autoritzar competicions oficials d’aquestes modalitats fins, com a mínim, al mes d’agost. Les entitats organitzadores de l’esdeveniment preveuen poder-la realitzar en alguna altra data d’aquest mateix estiu i adaptant-ne el format. Per a més informació contacteu amb l’Ajuntament de Sort a través del correu electrònic caiac@sort.cat Sort

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors