Festival música Vila de Rialp: MANEL

ds. 07 agost 202122:0023:30
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Música

“Concert Ecològic i Sostenible“

Després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes (físic i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán,2019) –i convertir-se en l’únic artista que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català–, MANEL van començar una gira que quedaria fatalment interrompuda per la pandèmia. Lluny d’acomodar-se, la banda barcelonina va tornar als escenaris a mitjans de 2020 amb el millor espectacle de la seva carrera i va aprofitar per rematar tres cançons inèdites.

Produït pel novaiorquès Jake Aron, L’amant malalta és més(molt més) que un apèndix de l’aposta de MANEL–sempre arriscada i radicalment contemporània–,per la combinació de tradició i electrònica: és un pas que amplia les fronteres del seu pop obert al hiphop ,l’R&B, els sintetitzadors i tot allò que es pugui imaginar. El primer EP de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé s’entrellaça en directe amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

LLOC: NAU FUSTES SEBASTIA
HORARI: 22H
PREU: 25 € (DEMPEUS) 30€ (SEIENT)

www.facebook.com/manelweb
www.twitter.com/grupmanel
www.instagram.com/grupmanel/
www.manelweb.com

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Rialp

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973620365
Afegeix al teu calendari 2021-08-07 22:00:00 2021-08-07 23:30:00 Europe/Madrid Festival música Vila de Rialp: MANEL “Concert Ecològic i Sostenible“ Després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes (físic i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán,2019) –i convertir-se en l’únic artista que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català–, MANEL van començar una gira que quedaria fatalment interrompuda per la pandèmia. Lluny d’acomodar-se, la banda barcelonina va tornar als escenaris a mitjans de 2020 amb el millor espectacle de la seva carrera i va aprofitar per rematar tres cançons inèdites. Produït pel novaiorquès Jake Aron, L’amant malalta és més(molt més) que un apèndix de l’aposta de MANEL–sempre arriscada i radicalment contemporània–,per la combinació de tradició i electrònica: és un pas que amplia les fronteres del seu pop obert al hiphop ,l’R&B, els sintetitzadors i tot allò que es pugui imaginar. El primer EP de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé s’entrellaça en directe amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar. LLOC: NAU FUSTES SEBASTIA HORARI: 22H PREU: 25 € (DEMPEUS) 30€ (SEIENT) www.facebook.com/manelweb www.twitter.com/grupmanel www.instagram.com/grupmanel/ www.manelweb.com Rialp

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà